Milka és Pete ígéretes kiskutyái

2024. április 24.
Az apa (Peter's Gang No Way) híres amerikai vonalakat egyesítő kan (BIG SKY'S STONEKUTTER, DICKENDALL BUCKSTONE THREE DOG NIGHT). Big Sky's Stonecutter a nagyapja a világ általam legszebbnek vélt csokoládé kanjának, Mallorn's Ring My Bell-nek, aki egyébként az apja Midnight Sun Royal Lovernek (Midnight Sun Milka nagyapja) és Midnight Sun Reborn Soulnak. A Dickendall pedig Amerika egyik leghíresebb kennelje.

A szuka (Midnight Sun Milka) apai ágról egy rendkívül izgalmas orosz vérvonal (WEST SIB STORY MAZHOR). Külön érdekesség, hogy egyízben járt Nyugat-Európában, Luxemburgban és Olaszországban egy-egy klubkiállításon, amelyeket meg is nyert, és óriási szerencsémre a hazaúton Moszkva felé sikerült Shayla (Midnight Sun Rainbow) kutyámat befedeztetni vele. Ennek az alomnak öt kutyáját tartottam meg a kivételes genetika miatt, s a mai napig hármat a tenyészetemben tartok.

Az alom kiskutyái egytől-egyig nagyon szépek lettek,nagyon nehéz volt kiválasztani közülük egyet-kettőt továbbtartás céljából. Gazdáik visszajelzései alapján rendkívül okos, gyorsan alkalmazkodó és tanuló, stabil idegrendszerű kölykök.

Az elérhető kiskutyákkal kapcsolatban a +36306203070-es, vagy +36301468016-os számon lehet érdeklődni.

Naprakész információkat a Facebook oldalunkon találnak. https://www.facebook.com/midnightsunlabradorkennel
Videó