2024.05.11 Kennelünkben elérhető sárga és fekete kiskutyák vannak.

2024. május 11.
Az apa (Peter's Gang No Way) híres amerikai vonalakat egyesítő kan (BIG SKY'S STONEKUTTER, DICKENDALL BUCKSTONE THREE DOG NIGHT). Big Sky's Stonecutter a nagyapja a világ általam legszebbnek vélt csokoládé kanjának, Mallorn's Ring My Bell-nek, aki egyébként az apja Midnight Sun Royal Lovernek (Midnight Sun Marilyn Monroe nagyapja) és Midnight Sun Reborn Soulnak. A Dickendall pedig Amerika egyik leghíresebb kennelje.

A szuka (Midnight Sun Marilyn Monroe) apai ágról egy rendkívül izgalmas orosz vérvonal (WEST SIB STORY MAZHOR). Külön érdekesség, hogy egyízben járt Nyugat-Európában, Luxemburgban és Olaszországban egy-egy klubkiállításon, amelyeket meg is nyert, és óriási szerencsémre a hazaúton Moszkva felé sikerült Shayla (Midnight Sun Rainbow) kutyámat befedeztetni vele. Ennek az alomnak öt kutyáját tartottam meg a kivételes genetika miatt, s a mai napig hármat a tenyészetemben tartok.

A rendkívül jó apportkészségű, stabil idegrendszerű fekete és sárga kiskutyákkal kapcsolatban a +36306203070-es, vagy +36301468016-os számon lehet érdeklődni.

A kölykök leghamarabb május végén vihetőek el.

Naprakész információkat a Facebook oldalunkon találnak. https://www.facebook.com/midnightsunlabradorkennel
Videó