Peter és Lorna legkisebb fia

2024. május 23.
Ezt a kis videót Peter es Lorna egyik nyolcadik hetes kisfiàról készítettem. Ő volt a legkisebb az egész alomban, és ez most sincs másképp. De születésekor annyira apró volt, hogy az is kérdéses volt, egyáltalàn megmarad e.

Ahogy felvételen látszik, megmaradt, ès a testvéreihez hasonlóan ő is igazi, nagybetűs Labradorrà cseperedett.

Nagy karakter, kicsi testben.

Apportkészsége nem csak a munkabeli hasznàlhatóságáról, de gazdàjànak való megfelelni akaràsról is tanúbizonysàgot tesz.

“Will to please?”

“Miben állhatok a szolgàlatodra?”

Egyike azoknak a rendkívül fontos tulajdonsàgoknak, mely a kutyát Labradorrá teszi.

Az apa (Peter's Gang No Way) híres amerikai vonalakat egyesítő kan (BIG SKY'S STONEKUTTER, DICKENDALL BUCKSTONE THREE DOG NIGHT). Big Sky's Stonecutter a nagyapja a világ általam legszebbnek vélt csokoládé kanjának, Mallorn's Ring My Bell-nek, aki egyébként az apja Midnight Sun Royal Lovernek (Midnight Sun Marilyn Monroe nagyapja) és Midnight Sun Reborn Soulnak. A Dickendall pedig Amerika egyik leghíresebb kennelje.

A szuka (Midnight Sun Marilyn Monroe) apai ágról egy rendkívül izgalmas orosz vérvonal (WEST SIB STORY MAZHOR). Külön érdekesség, hogy egyízben járt Nyugat-Európában, Luxemburgban és Olaszországban egy-egy klubkiállításon, amelyeket meg is nyert, és óriási szerencsémre a hazaúton Moszkva felé sikerült Shayla (Midnight Sun Rainbow) kutyámat befedeztetni vele. Ennek az alomnak öt kutyáját tartottam meg a kivételes genetika miatt, s a mai napig hármat a tenyészetemben tartok.

Naprakész információkat a Facebook oldalunkon találnak. https://www.facebook.com/midnightsunlabradorkennel
Videó